Het engelorakel: de liefdevolle energie van engelen gebruiken. Mensen die paranormaal begaafd zijn gebruiken vaak de hulp van orakelkaarten om advies te krijgen over hun leven of dat van anderen. Deze kaarten zijn een tool om de heldervoelendheid naar boven te halen. Orakelkaarten zijn er in verschillende soorten. Als je zelf graag kaarten legt en met behulp van engelenenergie anderen of jezelf wilt helpen dan is het engelenorakel hiervoor ideaal!

Wat is een engelenorakel?

Het engelenorakel is een kaartendek gevuld met prentjes en boodschappen van engelen. Op elke kaart staat een andere engel met een liefdevolle boodschap. Er zijn verschillende soorten engelenorakels, maar allemaal hebben ze hetzelfde doel: jou als heldervoelende te helpen met het aanvoelen van de juiste boodschap met behulp van de beschermengelen. Als je zelf op zoek bent naar een engelenorakel, dan is het belangrijk dat je je niet laat leiden door de mooie kleurtjes, maar dat je eerder kiest voor een orakel dat je aantrekt op je gevoel. Als je een orakel uitkiest op gevoel, dan zal je er meestal meer uit kunnen halen!

Waarmee kan een engelenorakel je helpen?

Als je graag je contact met engelen wilt versterken of je graag de hulp van engelen wilt inschakelen dan kan een engelenorakel je daarmee helpen. Deze kaarten worden meestal ontworpen door lichtwerkers die zelf al jarenlange ervaring hebben met engelenenergie en deze mooie energie graag met je willen delen.

Engelenorakel

De prentjes op de kaarten zullen je inspireren en advies geven. Je kunt bijvoorbeeld elke ochtend een engelenkaart trekken om te zien wat de dag je zal brengen. Je kunt ook gewoon sporadisch aan de kaarten vragen of er iets belangrijk is dat je moet weten. Daarnaast kan je met een engelenorakel zelfs een hele legging doen. Zo krijg je een idee van wat de toekomst je te brengen heeft. Je kunt ze ook voor anderen gebruiken om hen te adviseren. Waarvoor je ze ook gebruikt, deze handige kaarten zullen sowieso een meerwaarde in je leven zijn!

Met de cursus Holistisch Opvoeden leer je hoe je een holistische visie kunt integreren in je opvoeding. Je leert je jezelf en je kind op alle holistische niveaus kennen en krijgt inzicht en verdieping in jezelf, je opvoeding en je kind. Als jij vol liefde en compassie leeft, dan breng je dat ook over op je kind. Samen in balans!

Hoe kan je een engelorakel het best gebruiken?

Om het beste resultaat te verkrijgen bij een engelenkaart reading, is het belangrijk dat je een rustige sfeer schept. Wat wierook, enkele kaartjes en kristallen die engelenenergie aantrekken kunnen hierbij helpen. Voor de kaartlegging vraag je dan aan de engelen of ze je willen helpen met de kaarten. Als je een specifieke vraag in je hoofd hebt, dan is het belangrijk dat je je daar op concentreert en niet laat afleiden.

  • Vervolgens trek je een aantal kaarten en je legt ze volgens een patroon of je gevoel.
  • Als je de kaarten leest, dan is het belangrijk dat je zo weinig mogelijk nadenkt.
  • Lees de boodschap, maar voel ook wat de boodschap je wil zeggen.
  • Is het antwoord niet duidelijk? Dan kan je voor de zekerheid wat extra kaarten bijnemen.
  • Na het kaartleggen is het belangrijk dat je terug op aarde komt.
  • Zorg er dus voor dat je jezelf grondt en bedank ook de engelen voor hun hulp!

Meer weten over engelen?

Tijdens de opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZoMa Opleidingen leer je de toepassing en het gebruik van engelenkaarten, orakelkaarten, etc. Dit is een mooie methode om je cliënten te ondersteunen, bijvoorbeeld bij het formuleren van de hulpvraag.

Aanmelden Holistisch Therapeut